Hozzávalók:
Piskóta:
5 ek -50% dw liszt,
5 db tojás,
1 cs. sütőpor,
6 evőkanál édesítő,
2 csapott evőkanál natúr kakaópor
2 evőkanál víz
A piskótához valókat összedolgozzuk, majd 180 fokon 20 percig
sütjük.
Krém:
1 cs. Dr.Oetker csokis pudingport 3,5 dl tejjel, édesítővel
és 1 ek. Natúr kakaóporral krémesre főzzük. Ha kész belekeverjük a fagyasztott
meggyet, ami levet fog engedni, de a csoki édes íze és a savanykás meggy együtt isteni finom lesz, a meggy levétől pedig jó krémes lesz a puding. A kihűlt, kettévágott piskótát megkenjük vele. A süti tetejére
édesítővel felvert habtejszínt rakunk, majd update tejcsokoládét vagy Ritter
diet csokit reszelünk rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése