2014. február 23., vasárnap

Forró fahéjas-csokis alma

Hozzávalók:

1-2db alma felkockázva
édesítő (alma édességétől függő mennyiség, illetve attól, ki milyet használ)
1 kiskanál fahéj
Szerencsi natúr, zsírszegény kakaópor a hintéshez

Tízórai, nasi ötlet: az almát felkockáztam, dw édesítővel és fahéjjal összepároltam, még forrón meghintettem cicás kakaóporral :) nyami!!! hmm, ahogy az alma párolás közbe levet engedett és ahogy beleolvadt a kakaópor...elképzeltem h ha turmixolnám milyen isteni kakaókrém lenne belőle....sütibe tölteléknek is szuper, egészséges csokis krém, természetes alapanyagokból :)


3 megjegyzés:

Ch csökkentett, alakbarát fahéjas-meggyes sütemény

  Hozzávalók: A receptjeimben felhasznált alapanyagokat   itt  tudod kényelmesen, egy helyről, kedvező áron beszerezni ;) Tészta: 100g dw -5...