Hozzávalók:
Piskótához:
5 e.k.
dw -50%-os liszt vagy update liszt
5 db tojás
1
csomag sütőpor
6 e.k. édesítő
2 e.k.
natúr kakaópor
2 e.k. víz
Töltelék:
Málna
250 gramm sovány túró
2dl tej
fél cs. vanília puding
Vanília
aroma, édesítő
update1
baracklekvár
A 2dl tejben édesítővel megfőzöm a pudingot, majd belekeverem a túrót és 1 maréknyi málnát.
A
piskóta alapanyagait összedolgozom, majd 200 fokon 20-25 percig sütöm.
Mikor kihűlt, kettévágom és megkenem cukormentes baracklekvárral. A
lekvár felé kenem a túrós-málnás töltelék egyik felét, majd ráhelyezem a
piskótalapot. A tetejére kenem a krém másik felét, végezetül málnával
díszítem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése