2012. december 9., vasárnap

Mustáros, joghurtos (vagy tejfölös), bazsalikomos pulykamell



Hozzávalók:

40 dkg pulykamell
1 fej hagyma
Majoránna
2 kiskanál bazsalikom
1 kiskanál Oregánó
1 kiskanál piros paprika
1 kiskanál bors

2 evőkanál u1es vagy Tesco cukormentes mustár
2 evőkanál 0,1%os Pilos joghurt (de lehet tejszínesen is, vagy 10 vagy 12%-os tejföl is használható ;))

Elkészítés: 

A hagymát pici kockákra vágom, kevés vízen puhára párolom. A pulykamellet felkockázom és hozzáadom a hagymához, felöntöm 1 dl vízzel, hozzáadom a fűszereket, majd puhára főzöm. Mikor már kész a pulykamell, akkor hozzáadom a joghurtot és a mustárt, jól összekeverem és összeforralom. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése