25dkg -50%os dw liszt vagy update liszt
1/2 friss élesztő
1 kiskanál só
1dl meleg tej
Annyi langyos víz, amennyit még felvesz (én először mindig csak 0.5 dl-t adok hozzá, majd fokozatosan kicsiket, míg össze nem áll a tészta)
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd 1 órán át kelesztjük.
Pizza szósz:
A friss paradicsomkockákat pici Olíva olajon hagymával
felteszünk főni, puhára szétfőzzük, pépes legyen. Fűszerezzük: bazsalikom,
oregánó, Majoránna, bors, fokhagyma, 1-2 pötty édesítő, max. 1 dl víz, összeforraljuk és
kész is.
100g pizza tápértéke:
241 Kalória
21g Fehérje
15,7g szénhidrát
8,8g zsír
100g pizza tápértéke:
241 Kalória
21g Fehérje
15,7g szénhidrát
8,8g zsír
Csak egy szóval jellemezhetem a pizzádat, a héten háromszor kellett megsütnöm, annyira ízlett a családnak :) : Isteni!!!
VálaszTörlésEnnek nagyon örülök! :)
VálaszTörlésSzia Réka!
VálaszTörlésA sima update lisztből is ekkora mennyiség kell? Tehát amit 1 kg-os kiszerelésben veszek a boltban.
Köszönöm a válaszod, holnapi ebédünk lesz pizza. :)
Szerintem igen, bár nekem az a liszt nehezen működött.... inkább MM+keverd be te otthon valamivel ;) úgy tökéletes lesz ;)
TörlésIgen, annyi ;)
VálaszTörlésszia! Ez a recept működne fele-fele arányban zéro6 és rendes liszttel?
VálaszTörlésköszi:)
igen, mert a Zero-6 liszt egy koncentrátum és azt mindenképp keverni kell valamivel ;) legalábbis úgy az igazi ;) nekem ha az van itthon graham liszttel keverem.
Törlés