2015. január 25., vasárnap

Túró alapú almás tekercs

Hozzávalók:

Tészta:
150g -50% dw liszt
250g Pilos zsírszegény túró
50g linessa light sajtkrém
DW 1:4 édesítő ízlés szerint
Fahéj
Mézeskalács fűszerkeverék
1/2 csomag sütőpor

A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk (először morzsolódik, de kitartónak kell lenni :) majd kinyújtjuk téglalap alakúra és vékonyan megkenjük kókuszolajjal vagy befújjuk a tésztát EzCoat olajsprével.

Töltelék:
1db alma (kb. 150g szeletelve)
Fahéj

Az almát a tésztára szeleteljük és meghintjük fahéjjal, feltekerjük és felvagdossuk kb. 20 részre. Egymás mellé tesszük a csigákat és 200 fokon 30 percig sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése