2014. október 23., csütörtök

Savanyú káposzta köntösben sült sajttal töltött pulykamell és csirkecomb

Hozzávalók:

2 fej vöröshagyma
2 szál sárgarépa
2-3db csirkecomb
pulykamell
250g linessa light cottage cheese
savanyú káposzta (kb. 500g)
bors
2db babérlevél
sült csirke fűszersó
fokhagyma

A tepsit hagymával, répával és a káposzta felével kibélelem.A pulykamellet szeletekre vágom és megtöltöm fokhagymás linessa light cottage cheessel, majd szorosan egymás mellé helyezem a zöldségek felé. Hozzáteszem a csirkecombot, majd az egészet beborítom a maradék savanyú káposztával. Lefedve 200 fokon 50 percig sütöm, majd fólia nélkül még kb. 15-20 percig.

Vacsorára brokkolipürével tálalom, ebédre jázmin rizs vagy köles is mehet még mellé ;)


2 megjegyzés: