2014. június 29., vasárnap

Rántott sajt

Ki ne tudna rántott sajtot készíteni :) azonban mint minden mást, ezt is el lehet készíteni egészségesebb, lightosabb verzióba. Bár ezt nem lehet tepsiben sütni, mint a rántott húst vagy rántott zöldségeket, nem mindegy milyen az olaj, amiben kisütjük, és főleg az nem mindegy milyen sajtot választunk és mibe panírozzuk :)

Hozzávalók:

200g Tolle light trappista sajt
-50%-os dw liszt
1db tojás
Dw ch csökkentett panírmorzsa

Sütéshez: Kókuszolaj

A sajtszeleteket bepanírozzuk és forró kókuszolajban pár percig sütjük.

A köret is sokat számít ám, én hasáb krumpli helyett grill cukkínivel és hasáb sárgarépával tálaltam, így teljes mértékben beilleszthető ez az egészségesebb verzió az Alakbarát ebéd ötletek közé :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése