Hozzávalók:
Tészta:
6 evőkanál u1 liszt (MM+teljes kiőrlésű)
2 evőkanál natúr kakaópor
2db tojás
1 evőkanál vaj
édesítő ízlés szerint (Én 6 evőkanállal tettem bele)
1/2 cs. sütőpor
Annyi tej, hogy piskóta állagú massza legyen (kb. 1.5 dl, ha sűrű lenne a liszt függvényében, akkor mehet még hozzá, óvatosan, apránként).
200 fokon tűpróbáig sütjük (nekem 20 perc volt)
Krém:
5dl tejben édesítővel 1.5 csomag vanília pudingot főzök, hagyom kihűlni. A kiolvasztott u1 gesztenye masszát robotgéppel hozzádolgozom, adok hozzá egy 200 ml-es habtejszínnek kb az 1/4-ét és ezzel még tovább dolgozom egy kicsit. Majd a kihűlt kakaós tésztát megkenem vele.
A sütemény tetejére a megmaradt habtejszín édesítővel felverve került. Pici fahéjas u1 xilittel meghintettem.
2db tojás
1 evőkanál vaj
édesítő ízlés szerint (Én 6 evőkanállal tettem bele)
1/2 cs. sütőpor
Annyi tej, hogy piskóta állagú massza legyen (kb. 1.5 dl, ha sűrű lenne a liszt függvényében, akkor mehet még hozzá, óvatosan, apránként).
200 fokon tűpróbáig sütjük (nekem 20 perc volt)
Krém:
5dl tejben édesítővel 1.5 csomag vanília pudingot főzök, hagyom kihűlni. A kiolvasztott u1 gesztenye masszát robotgéppel hozzádolgozom, adok hozzá egy 200 ml-es habtejszínnek kb az 1/4-ét és ezzel még tovább dolgozom egy kicsit. Majd a kihűlt kakaós tésztát megkenem vele.
A sütemény tetejére a megmaradt habtejszín édesítővel felverve került. Pici fahéjas u1 xilittel meghintettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése