2014. szeptember 4., csütörtök

Kelbimbós csirkemell

Mit csináljunk, ha nagy munka közepette például este 10kor jut eszünkbe, hogy másnapra már nem maradt ebéd? :) nem, nem rendelünk és nem is bízzuk magunkat a véletlenre "majd eszek valamit" alapon. Inkább benézünk a hőtőbe és alkalmazzuk a gyorsan valami finomat trükköt :D

Roppant egyszerű és gyors, de annál finomabb. Hétköznap estékre, munka után, amikor nincs sok időnk és erőnk a konyhában állni ;)
 

Hozzávalók (étvágytól függően 1-2 adaghoz :)

190g csirkemell
230g kelbimbó
1 fej hagyma
fűszerek ízlés szerint

A kelbimbót megmossuk, feldaraboljuk és megpároljuk. A csirkemellet felkockázzuk és EzCoat olajspray-vel fújt serpenyőben a karikára vágott hagymával összepároljuk, míg kifehéredik, esetleg kicsit megpirul.Végül a kelbimbót és a csirkemellet tepsibe tesszük és 200 fokon együtt sütjük 10-15 percig, míg a csirkemell szép piros nem lesz, és így az ízek is összeérnek.

Fel lehet dobni egy kis natúr joghurttal vagy light reszelt sajttal és azzal együtt sütni ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése