2014. június 6., péntek

Light mozzarellás-paradicsomos csirkemell

Hozzávalók

500g csirkemell vékony szeletekre vágva
100g light mozzarella
2db paradicsom
1db paprika
1 nagy fej hagyma
Bazsalikom
Sült csirke fűszersó

A hagymát karikára vágom és a tepsi aljába szórom, rákarikázok 1 db paradicsomot és 1 db paprikát. A csirkemellet fűszerezem majd a lecsós alapot beborítom vele. A másik paradicsomot a csirkemellre karikázom, majd 1-1 db mini (vagy szelet) mozzarellát teszek a paradicsomra. Letakarva 200 fokon 40percig sütöm. Majd leveszem a fóliát, meghintem bazsalikommal és 220 fokon légkeveréses módban addig sütöm tovább a húst, míg a sajt szép piros nem lesz.

A tepsi alján pedig tökéletes lecsó is készült :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése