2015. augusztus 28., péntek

Cordon bleu

Hozzávalók:

5 szelet sovány sertéskaraj (vékonyra klopfolva)
5 szelet 97% hústartalmú sonka
5 szelet karaván füstölt sajt (vagy egyéb sajt, ízlés szerint)
Fűszerek ízlés szerint

Panírozáshoz:
dw -50%-os liszt
tojás
dw panírmorzsa

A húst kiklopfoljuk, fűszerezzük, megtöltjük sajttal és sonkával, majd feltekerjük. Alufóliába csomagolva egy tálba tesszük, leforrázzuk és kb. 10 percig állni hagyjuk a forró vízben.
Ezt követően bepanírozzuk és kókuszolajban készre sütjük.

A szénhidrát csökkentett panír miatt salátával ezt akár vacsorára is fogyaszthatjuk, de sült zellerrel, répával vagy egyéb zöldséggel nagyon laktató ebéd születik belőle :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése